MVZ Boringen

Installeren van airco's

MVZ Techniek staat voor het professioneel installeren van topmerk airco’s en is de airco specialist in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland.

Installeren van airco's

MVZ Techniek staat voor het professioneel installeren van topmerk airco’s en is de airco specialist in de regio.

Professionele montage

MVZ Techniek staat voor het professioneel installeren van airco’s en is de airco specialist in de omgeving van provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Wij verzekeren u van een goede en veilige installatie van uw airconditioning. Onze nieuw generatie aircondiotioningsystemen zijn niet alleen intelligent, duurzaam en energiezuinig, ook passen ze perfect in ieder interieur.

De ideale woon- en werktemperatuur schommelt zo rond de 20ºC. Airconditioning kan zorgen voor een optimaal binnenklimaat, welk seizoen het ook is. Een airco kan op elk moment van de dag uw huis of kantoor koelen of verwarmen. Ook kan een airco de lucht filteren. Het resultaat? De lucht die u inademt wordt gekoeld en gezuiverd, waardoor u zich fitter en energieker voelt.

Huis, kantoor & winkel

Wij kunnen airconditioning installeren in huis of in uw bedrijf. Ook bieden wij een Airconditioning Service aan voor het onderhouden van uw airco en het snel kunnen ingrijpen bij eventuele storingen aan uw airco of andere noodgevallen.

  • Airconditioning in huis
  • Airconditioning op kantoor
  • Airconitioning in winkel of praktijk
  • Airconditioning Service

De prijzen van een airco zijn afhankelijk van uw wensen. Bij een airco heeft u een keuze tussen een merkloze airco, B-merk airco of een airco van een topmerk. MVZ Techniek werkt alleen maar met A-merken airco’s. Voor een A-merk betaal je een stukje meer, maar deze airco’s zijn vrijwel altijd energiezuinig en stiller door de geavanceerde technologie die gebruikt wordt.

Daarnaast zijn de prijzen voor de montage afhankelijk van de situatie in uw huis of in uw bedrijf. Is de airco snel en gemakkelijk te installeren door onze airco installateur of moeten er bijvoorbeeld extra werkzaamheden worden uitgevoerd? Om een goed idee te krijgen van de prijzen kunt u bij ons een offerte opvragen.

Heeft u interesse in het kopen van een airco of heeft u vragen? Laat u dan door ons als airco specialist vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van airconditioning bij uw thuis of in uw bedrijf.

MVZ Techniek aanbieding
MVZ Techniek personeel airco
logo's van merken
Haier airco

Interesse in deze dienst?

Kom vandaag nog in contact met ons om de mogelijkheden voor een topmerk airco met montage te bespreken.

Laat hieronder uw gegevens achter.